Stagiu de pregătire la Braşov
în perioada 8-12 iulie

 

 

In continuarea seminarului Will2Fight vă invitam la un stagiu de pregătire intensa pe durata a 5 zile la Pestera, în zona Braşovului. Stagiul din perioada 8-12 iulie se adresează persoanelor care au notiuni de bază de muay thai si practica sport regulat. Aceste persoane practica Muay Thai si ar putea trece in timp la profesionisti. Un procent scăzut poate fi constituit de persoane care nu au auzit de Muay Thai, insa practica sport si au notiuni de baza din alte sporturi de lupta sau arte martiale.

 

 

Participantii vor fi cazati la o cabana in localitatea Pestera din zona Bran-Brasov. Masa este asigurata de organizatori pe toata durata cantonamentului. Programul prevede sesiuni de antrenament intense, incepand dimineata cu o alergare de cativa kilometri, continuand cu tehnica si odihna, urmate de sesiuni fie de grup, fie individuale de tehnica cu maestrul portughez, Ze Fortes.

 

 

 

Pentru mai multe detalii legate de inscrierea si participarea la acest stagiu va rugam contactati pe Daniel Mihailescu, tel. 0723 300 688.

 

 

 

 

 

Participanti: maxim 20 pers.

 

Organizator: Human Performance Development International (HPDI) cu sprijinul Search Corporation   » Daniel Mihailescu
  ¤ Project Manager Eveniment
  ¤ 0723 300 688
» Elena Paslaru
  ¤ PR
  ¤ 0741 137 891
» info@will2fight.ro